Ticketshop

Breng de magie van muziek en theater tot leven met ons geavanceerde ticketshop systeem voor musicals en concerten! Sta klaar om de harten van uw publiek te veroveren en hun zintuigen te betoveren met onvergetelijke ervaringen.

Usp’s ticketshop

Theaters

Ticketshop.nl is het perfecte en voordelige systeem voor de integratie van ticketing voor je je theater. Organiseer je voorstellingen in categorieën, verkoop je tickets in rangen en beheer de gegevens van je voorstellingen en klanten.

Volledige tour

Wil je een theatertour wegzetten via een intern ticketsysteem? Laat het aan ons over! Wij werken als partij tussen Ticketshop.nl en de locatie.

Overige locaties

Een camping, een sportlocatie, een lokale vereniging? Ons is niets te gek. Wij integreren Ticketshop.nl voordelig zonder veel moeite naar jouw wensen.

Plan een gratis demo

Stap binnen in de toekomst van evenementenbeheer met onze exclusieve systeemdemo! Ervaar zelf hoe eenvoudig en krachtig ons ticketshop systeem voor voorstellingen, concerten en theaters is.

Details

ADRES
Innovatie 14
6921 RN Duiven

Persoonlijk
Details

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

faq

In diverse gesprekken worden de wensen van de klant besproken. In principe is vrijwel alles mogelijk op ticketgebied, en kunnen we het systeem daarop aanpassen. Wanneer de wensen besproken zijn wordt het systeem op maat gemaakt, en vervolgens geïmplementeerd op de website / aan de productie van de klant. Wanneer alles goed staat kan het systeem gaan draaien. Vanaf dat moment kan de klant alle ticketinformatie en klantgegevens inzien.
Ja, het systeem is perfect voor theaters op theatertours van een producent, maar kan ook breder ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan festivals, campings, bioscopen of andere evenementen. Twijfel je of het ticketsysteem geschikt is voor jouw plan? Neem gerust contact op om het te bespreken.
Ja, het systeem is gemakkelijk in te zetten voor eenmalige projecten, of voor bijvoorbeeld een buurthuis of openlucht theater.